Online orgelconcert voor Moldavië

Delen door liefde over de landsgrens – online concert voor medemens in Moldavië

Zorggroep Sirjon zet zich in voor haar medemens in Moldavië. Dit doet zij in samenwerking met Kom over en help. Drie medewerkers hopen begin 2022 af te reizen naar Moldavië om de medewerkers van een ouderenzorg- en gehandicaptenzorgproject daar te helpen en kennis bij te brengen door middel van het geven van trainingen.

 

Om deze reis mogelijk te maken, worden er diverse acties georganiseerd door de medewerkers die af gaan reizen naar Moldavië. Zo heeft Dineke Pongers, medewerker van woonzorgcentrum Maranatha in Rijssen, onlangs een online concert gehouden. Tijdens dit concert zijn er door drie medewerkers van Maranatha psalmen en gezangen gezongen. Het concert is hier terug te zien en te luisteren: https://www.youtube.com/watch?v=S9_UB1CvBkw. Via een QR-code die tijdens het concert werd laten zien, konden mensen een vrijwillige gift geven. We zijn heel dankbaar te kunnen melden dat er door het concert inmiddels al zo’n €1000,- is opgehaald!

 

Wilt u op de hoogte blijven van het project ‘Delen door liefde over de landsgrens’? Volg dan de nieuwsberichten via www.sirjon.nl.