Staptober

Een nieuwe actie om geld in te zamelen voor Moldavië: Staptober! We willen met elkaar in oktober zoveel mogelijk
stappen zetten. Kom jij in beweging voor Moldavië? Lees hieronder hoe je mee kunt doen!

Wat houdt het precies in?
Het is heel simpel. Iedereen die mee wil doen, moet in oktober zoveel mogelijk ommetjes maken. Degene die de meeste punten heeft gehaald, die je kunt verdienen met het maken van een ommetje, wint!

Geld ophalen voor Moldavië
Begin 2022 hopen wij – Arja, Gert-jan en Dineke – af te reizen naar Moldavië om zorgmedewerkers daar kennis bij te brengen door middel van trainingen. Om deze reis mogelijk te maken, is er geld nodig. Daarom willen we vragen of
iedereen die meedoet aan ‘Staptober’ minimaal €20,- ophaalt door bijvoorbeeld familie/vrienden te laten sponsoren. Vraag bijvoorbeeld €5,- voor elke 5 kilometer, dan is die €20,- snel opgehaald. Hoe meer, hoe beter uiteraard!

Het geld dat je hebt opgehaald, kun je aan het eind van de maand oktober overmaken. Tegen die tijd informeren we je waar je het naar over kunt maken.

Hoe kun je meedoen?
Wil jij in beweging komen? Voor jezelf, maar ook voor Moldavië? Geef je dan uiterlijk 29 september via deze link op.

Let op: om mee te doen, is het noodzakelijk dat je een telefoon hebt waarop je de app ‘Ommetje’ kunt downloaden om je ommetjes bij te houden en ook te kunnen zien hoeveel ommetjes je teamleden al hebben gemaakt. De teamcode voor de Ommetjes app, wordt 30 september bekend gemaakt op de website.

Heb je vragen? Stel deze dan via communicatie@sirjon.nl.

Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet van,
Arja, Gert-jan en Dineke